zobraziť fotografiu receptu

ĽAHKÝ KURACÍ ŠALÁT S JOGURTOVOU ZÁLIEVKOU

4 PORCIE | 20 min. PRÍPRAVA

POTREBUJEME

200 g Ideál fusili
400 g kuracích pŕs
4 lyžice tatárskej omáčky
4 lyžičky naloženého chrenu
soľ, čierne korenie
1 lyžica horčice
1 lyžica kečupu
150 g póru
2 lyžice oleja

POSTUP

Kuracie prsičká naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme, necháme vychladnúť a potom nakrájame na kocky.

Do vriacej osolenej vody vsypeme Zátkove kolienka a varíme 10–12 minút, scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.

K nakrájanému mäsu pridáme tatársku omáčku, chren, horčicu, kečup, nakrájaný pór a všetko premiešame. Nakoniec premiešame s cestovinami. Podávame vychladené.

POUŽITÉ CESTOVINY